Accessoires zijn bij Groots! een belangrijk onderdeel van de winkel. Wij zijn van mening dat een accessoire onmisbaar is om je outfit compleet te maken. Natuurlijk is het ook leuk om accessoires aan iemand cadeau te geven. Naast de merken op deze pagina hebben wij een regelmatig wisselende collectie shawls, tassen, kettingen, armbanden en oorbellen voor elke portemonnee. Het is onze grootse passie om steeds weer de leukste en nieuwste trends te vinden voor jullie!

ACCESSOIRES COLLECTIE

Imagine

Kleurrijke armbanden

Gevestigd in Amsterdam, het kleurrijke merk I. M. A. G. I. N. E! Dit merk omarmt stijl met fashion. I. M. A. G. I. N. E is geïnspireerd door verschillende culturen en symbolen die tijdens vele reizen werden ontdekt. Deze indrukken werden vertaald in mode-accessoires en symbolen. Alle armbanden hebben hun eigen individuele betekenis; Ze zijn gebaseerd op verschillende symbolen en tradities uit verschillende culturen. I. M. A. G. I. N. E armbanden vertellen je een persoonlijke verhaal. Wat is jouw verhaal?

De signs zijn er in de maten S en L – in het zilver, goud, rose en gun metal.

VASTE COLLECTIE BIJ GROOTS!:

Viva Jewellery

Van klassiek tot trendy

In de Viva collectie is een passend sieraad te vinden voor iedere vrouw. Van het klassieke type tot de trendy fashionista. De oorbellencollecties bestaan uit clips, stekers, hangers en creolen in vele soorten, kleuren en formaten. De sieraden van Viva zijn vervaardigd van hoogwaardig nikkelvrij materiaal, van uitstekende kwaliteit en bewerkt met Swarovski kristal, cubic zirconia of glas(parels).

Sins

“Wear it your way!”

Sins is pas sinds april 2015 opgericht en nu al een succes. Sins is opgericht uit een passie voor stijl en trends. Door vakmanschap en innovatie wordt er steeds weer een prachtige tijdloze collectie gemaakt. De gebruikte materialen zijn met zorg uitgezocht en van hoogwaardige kwaliteit Ben je op zoek naar een cadeau voor jezelf of iemand anders? Bij Groots! ben je aan het juiste adres!

Zusss

Het lifestyle merk ZUSSS. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs … Te gekke tassen, shawls, accessoires, portemonnees én leuke kado’s en hebbedingen. Wat ook erg leuk is van Zusss is dat de verpakking en de Zusss krant op zich al een cadeautje zijn.

"I've always thought of accessories as the exclamation point of a woman's outfit."

Michael Kors