Hallo lieve dames! Deze blog heeft als naam gekregen: “Mijn complimenten”. Ik ga jullie zo vertellen hoe ik op deze titel ben gekomen. Maar allereerst even mijn excuses. Het is namelijk al even geleden dat ik een blog heb geschreven. Misschien voor sommigen onder jullie wel lekker rustig als ik m’n kwebbel hou, maar ik hoop toch stiekem dat jullie het ook gezellig vinden om af en toe een babbel van mij te krijgen.

Vandaag is het 1 maart. Zoals jullie wellicht weten is 1 maart de dag dat mijn grote Groots! droom ooit begon. Om precies te zijn is dat vandaag alweer 11 jaar geleden. Wat vliegt de tijd hè als je fun hebt!

Nu las ik op een leuke website die ik doorgestuurd kreeg van een hele leuke dame dat 1 maart ook Wereld Complimentendag is. Dit gaf mij gelijk de inspiratie voor deze blog. Want ik vind dat jullie als trouwe Groots! klant wel een complimentje of twee, drie verdienen.

Waarom?
Sommigen van jullie kennen we nog niet zo lang, maar een hele grote groep dames komen hier inmiddels al elf jaar bij ons over de vloer. Elf jaar lieve dames! Ik realiseer me heel goed dat deze loyaliteit heel bijzonder is, zeker in het snelle internet tijdperk waarin we nu leven. Dit maak je niet overal meer mee, dus mijn complimenten (en dank) voor jullie loyaliteit!

Waarom?
Omdat wij elke dag weer leren van jullie. Met de eerlijke feedback over de items die jullie geweldig vinden of misschien een seizoen minder leuk vinden kunnen wij namelijk heel veel. Mijn complimenten (en dank) voor jullie eerlijkheid en betrokkenheid!

Waarom?
Gewoon… een compliment omdat jullie stuk voor stuk leuke, gezellige en prachtige vrouwen zijn met “all your curves and all your edges, all your perfect imperfections”.

Fijne complimentendag! Strooi ze maar rond als confetti!

Liefs, Fatima

Comments are closed.