Contactformulier

Heb je een vraag, opmerking of een leuk bericht? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij komen er zo snel als mogelijk op terug.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

ADRES

Herenstraat 82
2282 CA  Rijswijk
070 – 3903810
leveranciers en administratie: info@groots.nl

OPENINGSTIJDEN

Di t/m Vr: 10.00-17.30
Za: 09.30-17.00
Zo en Ma: gesloten

Route

Groots! is dé grote maten winkel in Winkelcentrum Oud Rijswijk. Bij een bezoek aan Groots! is het leuk om gelijk een kijkje te nemen in dit mooie historische winkelcentrum. Rijswijk is nabij plaatsen als Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leidschendam, Scheveningen, Wassenaar, Voorschoten en Westland.

 

NAVIGATIE:

Een groot gedeelte van de Herenstraat is alleen bereikbaar voor voetgangers. Daarom kun je op het navigatiesysteem het best kiezen voor Ruysdaelplein 1 Rijswijk of Schoolstraat 2 Rijswijk. Beide adressen zijn dichtbij Groots!

 

ROUTE & PARKEREN:

Vanuit Amsterdam/Rotterdam/Utrecht volg borden Rijswijk Centrum. Ga over de Hoornbrug en ga bij het tweede stoplicht linksaf. Volg de weg naar links en ga bij tweede kruispunt naar rechts. Rijd de Rembrandtkade af en houd op het pleintje (Ruysdaelplein) rechts aan. Aan de rechterkant ziet u een winkelstraat. Dit is de Herenstraat. U kunt in de Schoolstraat (eerste zijstraat rechts) parkeren. Overdag kunt u gratis parkeren, vanaf 18.00 uur betaald via mobiel parkeren.

 

OV:

Bus/tramhalte ‘Herenstraat – Rijswijk’ is (aan het begin van de Herenstraat) op 5 minuten loopafstand. Bij deze halte stoppen:
– bus 23 (Scheveningen Noorderstrand – Kijkduin)
– tram 1 (Delft Tanthof – Scheveningen Noorderstrand)
– tram 15 ( centraal station – Nootdorp)